DZIAŁALNOŚĆ SZKOLENIOWA

Specjalizujemy się w szkoleniach dla firm i instytucji w zakresie zarządzania ludźmi i finansami, technik sprzedaży i obsługi klienta, prawa w biznesie (prawo podatkowe, prawo pracy, prawo spółek handlowych i in.), zarządzania projektem, kreowania własnego wizerunku, skutecznej komunikacji, szkolenia komputerowe Obsługujemy instytucje samorządowe i przedsiębiorstwa.

Podejmując współpracę z podmiotami z całej Polski zdobyliśmy duże doświadczenie w tworzeniu specjalnych programów szkoleniowych i doradczych na zamówienie. Klienci doceniają nas za profesjonalne podejście do przygotowywanych programów i tworzenie odpowiednich narzędzi wykorzystywanych w ich organizacji. Pracownicy naszego Ośrodka to wykwalifikowany zespół z dużym doświadczeniem w organizacji szkoleń i konsultingu.

Zajęcia mogą być prowadzone w miejscowości wskazanej przez Zleceniodawcę. Program jest indywidualnie dostosowany do Państwa potrzeb. Na życzenie Klienta organizujemy szkolenia za granicą!

Poniżej prezentujemy Państwu ofertę szkoleniową.

Szkolenia dla pracowników administracji publicznej

Szkolenia dla biznesu

Szkolenia - umiejętności osobiste